Φωτισμός

Ο απόλυτος Φωτισμός για τον Γάμο σας!

Καλύπτουμε τον γάμο ή την εκδήλωση σας με τον κατάλληλο φωτισμό ένα ονειρεμένο τοπίο, η ακόμα καλύτερα την ώρα του χορού να θυμίζει το αγαπημένο σας club.

Φωτισμός Πίστας

Μεγάλη βαρύτητα για μια ονειρεμένη ατμόσφαιρα πρέπει να δοθεί στον φωτισμό κάθε εκδήλωσης, αφού μελετήσουμε προσεκτικά τη διαμόρφωση του χώρου σας αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε με φαντασία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τον κατάλληλο φωτισμό, μετατρέποντας την εκδήλωσή σας σε ένα ονειρεμένο τοπίο.

Περιφερειακός Φωτισμός

Με την επιλογή του περιφερειακού φωτισμού τονίζουμε με κρυφό φωτισμό σημεία της αίθουσας ή του εξωτερικού χώρου δεξιώσεων όπου μπορεί να αναδείξει σημεία του χώρου με εντυπωσιακό τρόπο και να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα!!

String Lights

Ρομαντικός φωτισμός για τον γάμο σας με κρεμαστές γιρλάντες. Κινηματογραφικός φωτισμός για υπαίθριους γάμους και εκδηλώσεις. Οι γιρλάντες δημιουργούν ταυτόχρονα έναν ρομαντικό, λειτουργικό όσο και όμορφο φωτισμό.

Info

Η μίσθωση των κρεμαστών γιρλαντών μας ποικίλλει ανάλογα με την μέτρα που χρειάζεστε, τα διαθέσιμα σημεία σύνδεσης και την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης.

Fairy Lights

Ένας εντυπωσιακός τρόπος διακοσμητικού φωτισμού που προσδίδει ρομαντισμό και θερμή ατμόσφαιρα   σε κάθε χώρο που τοποθετείται. Πανέμορφη εφαρμογή την οποία πολλά ζευγάρια επιθυμούν να συμπεριλάβουν στον φωτισμό του γάμου τους. 

Info

Η μίσθωση των Fairy Lights ποικίλλει ανάλογα με τις αποστάσεις τοποθέτησης, τα διαθέσιμα σημεία εφαρμογής  και την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης.

Προσαρμοσμένες Λύσεις για
Μοναδικές Στιγμές!

Φόρμα Ενδιαφέροντος
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Email
Τηλέφωνο
Περιοχή Δεξίωσης
Ημερομηνία Γάμου
Μήνυμα